Ново убийство в Костенец. Тяло на мъж беше открито в непосредствена близост до дома на 43-годишния Стоян Зайков, който вече шести ден се издирва за убийството на бившата си приятелка. От МВР заявиха, че намереният днес мъж е роднина на Зайков. Проверява се дали издирваният беглец има връзка с убийството. Градът все още остава под полицейска блокада.

Костенец

Мъжът е видян жив за последно вчера около 18:00. Той е намерен с огнестрелна рана в областта на брадата.

Наталия Николова, окръжен прокурор на София: Двете убийства са извършени с различни оръжия.

Убийството е извършено въпреки че от няколко дни районът е отцепен от полицията. От МВР заявиха, че на този етап няма категорични доказателства, че именно издирваният Стоян Зайков стои зад второто убийство в квартала.

Ивайло Иванов - главен секретар на МВР: Трети братовчеди са. Беседвано е с него. Категорично е заявил, че в неговата къща няма никой. Дали го е използвал като ятак, само може да гадаем. Нямаме никакви данни от убития, който е намерен днес да е имал интимни взаимоотношения с убитата преди време.

Издирването на Зайков все още продължава, а до момента няма и следа от него. Навсякъде в района са разположени полицаи.

До момента са претърсени къщите и изоставените постройки в района.


От МВР призоваха всеки, който има информация за издирвания Стоян Зайков, да сигнализира на полицията.

Труп на мъж е открит в Костенец на метри от къщата на издирвания Стоян Зайков

Труп на мъж е открит в Костенец на метри от къщата на издирвания Стоян Зайков

Труп на мъж е открит в Костенец, на метри от къщата на издирвания за убийство Стоян Зайков - Чане. Няма данни на мястото в Костенец да е имало стрелба...