НОВИНИ

МВР: ​Задържаната група на АМ "Тракия" няма нищо общо с отвличането на Златков

Задържаната група на АМ "Тракия" няма нищо общо с отвличането на Адриан Златков, обяви главният секретар на МВР Младен Маринов. По думите му, задържаните са се занимавали с изключително опасна престъпна дейност.

Александър Марков
от Александър Марков
14:17, 18.09.2017
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

И днес продължават процесуално-следствените действия по случая, но повече подробности ще бъдат изнесени от прокуратурата и МВР утре.

Младен Маринов, главен секретар на МВР: Това е реализация на досъдебно производство, което едното досъдебно производство е за организирана престъпна група, което е под ръководството на Специализираната прокуратура, ГДБОП. Друго досъдебно производство е на градска прокуратура София и работа на СДВР, но тъй като групата има преплитания в престъпната дейност, която извършва, двете служби работиха съвместно, накрая се включи и митницата, реално и към момента все още продължават процесуално-следствените действия. Повече информация няма да дадем, най-вероятно утре, когато всичко е окончателно приключило като документиране на престъпната дейност и доклад в съда, ще дадем повече подробности.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вътрешният министър Валентин Радев отхвърли критиките на пожарникарите
Вътрешният министър Валентин Радев отхвърли критиките на пожарникарите
Почина Видинският митрополит Дометиан
Почина Видинският митрополит Дометиан