НОВИНИ

Мъж и жена бяха намерени простреляни в столичния квартал "Западен парк"

Мъж и жена бяха открити простреляни в апартамент в квартал $Западен парк". Двамата са били служители на "Съдебна охрана" и са живеели на семейни начала. Трагедията се е разиграла късно снощи. Обстоятелствата около инцидента за момента остават неясни. Първоначалната версия на полицията е битов случай - опит за убийство и последвало самоубийство.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
17:26, 19.10.2016
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Сигналът за стрелбата е подаден на телефон 112 около 30 минути след полунощ от 18-годишния син на простреляната жена. На място полицаите намерили нейния приятел, с когото живеели на семейни начала, мъртъв с две огнестрелни рани в главата.

48-годишната жена е откарана в ИСУЛ в критично състояние, където в късния следобед почина. Съседи разказаха, че са разбрали за трагедията на сутринта и не са чули изстрели през нощта.

- Добри хора. Добри комшии...

- Разделиха се с мъжа ѝ. Той знае, че си ходи с този. Какво е станало не мога да ви кажа.

БНТ: Проблеми имало ли е друг път?

- Не съм чувала да има проблеми с тях.

- Нея я срещнах миналата седмица. Похвали ми се, че синът ѝ ще бъде абитуриент.

При огледа разследващите са открили два пистолета. Първоначалната версия на полицията е убийство и след това последвало самоубийство. От прокуратурата са назначили четири експертизи. Те трябва да установят от кого е произведен изстрелът и кой е държал оръжието. Разследващите не изключват в престъплението да е замесен трети човек.

Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор: "Напълно е възможна тази версия. По нея също се работи. Първоначалната версия е убийство и последвало самоубийство, но това категорично не е единственото, по което се полагат усилия да се установи истината."

Разследването ще продължи с разпит на свидетели.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Училище без физкултурен салон
Училище без физкултурен салон
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Дъвки Идеал с големи балончета
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Дъвки "Идеал" с големи балончета