НОВИНИ

Мъж публично застреля съпругата си в софийския квартал „Лагера“

Убийството е станало около 15 часа, когато 64-годишният мъж слязъл от колата си и прострелял 4 пъти съпругата си пред квартално заведение. След това отишъл в полицията и се предал.

БНТ2-София
от БНТ2-София
18:52, 18.08.2017
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

Хората от квартал „Лагера“ разказват, че около 15 часа мъжът спрял колата си пред заведението, където била съпругата му. Тя била там заедно със своя приятелка. Без да говори с никого, мъжът извадил пистолет и прострелял четири пъти съпругата си, която загинала на място.

След това се прибрал в автомобила си и заминал. Убийството станало пред очите на цялото заведение, където имало дори и деца. Изстрелите стреснали и хората от квартала.

Петър Божилов, очевидец: Чухме само четири изстрела и дотам. Ние бяхме седнали в съседното заведение, пиехме си биричка, чуха се изстрели и след това жени се разпищяха и разбрахме, че е станало убийство за ревност или и аз не знам за какво.

От МВР съобщиха, че мъжът се е предал в шесто районно. Предоставил е на полицията и пистолета си. Директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов заяви, че убийството е извършено с незаконно притежавано оръжие. Мъжът и жена му живеели разделени повече от шест месеца. Съпругът имал ограничителна заповед да не доближава съпругата си, а тя многократно подавала сигнали за тормоз на телефон 112. Последният подаден сигнал бил вчера. Мъжът и жена му имат и две малки деца, които не са били в заведението, когато е било извършено убийството. Работата по случая продължава.

Работата по случая продължава.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Неврокопската епархия осъди остро терорa в Испания
Неврокопската епархия осъди остро терорa в Испания
​Засилени са мерките за сигурност в страната след терора в Испания
​Засилени са мерките за сигурност в страната след терора в Испания