Отново жертва на пътя. 63-годишен мъж загина на място, а други четирима са ранени при тежка катастрофа, станала рано тази сутрин на пътя Русе - Силистра, между село Сандрово и град Сливо поле. Сред пострадалите има и дете.

Сливо Поле Сандрово, Русе

Инцидентът е станал след челен удар между два автомобила със силистренски регистрации. При сблъсъка една от колите, в която е пътувало младо семейство, е изхвърчала от пътя в съседната нива. За да бъдат извадени ранените хора, се наложи ламарините на автомобилите да бъдат разрязани.

В болницата е настанено 5-годишно дете с черепно-мозъчна травма. Няма опасност за живота му. Родителите му са с контузии на крайниците. По-тежко е състоянието на 55-годишната жена, чийто съпруг загина на място при произшествието. Тя е с травми на гърдите и корема. Причините за инцидента се изясняват.

Радослав Атанасов - автобусен шофьор: Челен удар. Пътят е натоварен. Всички бързат, отпуска са, изнервени са и жътвената кампания е в разгара си и става страшно на пътя.

Заради тежката катастрофа пътят остана затворен за 4 часа. Образуваха се километрични опашки и в двете посоки, като в тях останаха блокирани три автобуса с екскурзианти.