Намериха мъртъв издирвания за убийството в Ботевград 42-годишен мъж. Тялото на Любомир Аяров е било открито от полицаите в 3 часа през нощта. Разследващите са категорични, че става дума за самоубийство.

Ботевград

Деян Николов, директор на дирекция "Сигурност и обществен ред", Ботевград: Сутринта, към 3 ч. предполагаемият извършител, съпругът на убитата, се е самоубил. Просто ни дойде като изневиделица. Не е свързано с показни убийства. Това си е битов скандал или семейна драма. На записите се вижда не самото убийство, но достатъчно разследващите да си направят изводите за това кой е убиецът.
42-годишен мъж от Ботевград уби съпругата си и избяга, МВР го издирва

42-годишен мъж от Ботевград уби съпругата си и избяга, МВР го издирва

37-годишната Камелия Минева е убита от съпруга си Людмил в Ботевград. Убийството е извършено по време на семеен скандал, който се разиграл малко след...

Веселин Костев, свидетел: Видях жертвата в локва кръв. Обадих се на 112 и като видях линейката, отидох към дъщерята. Тя отиваше към трупа на майка си. Отделих я да не гледа какво се случва. После дойде МВР и ме поеха да дам показания. Много добре се познавам с тези дами - много лъчезарни, много усмихнати. Нищо не даваше вид, че може да се получи нещо подобно.

Намериха мъртъв издирвания мъж в Ботевград

Намериха мъртъв издирвания мъж в Ботевград

Намериха мъртав 42-годишния Любомир, заподозрян за убийството на 37-годишната Камелия Минева в Ботевград. Тялото на Любомир Аяров е било открито в сем...