НОВИНИ

На 83 години Ален Делон записа нова песен

Прочутият френски актьор, секссимволът на няколко поколение Ален Делон записа нова песен на 83-годишна възраст, съобщава списание Closer. „Това е доказателство, че и на 83 години актьорът все още е изпълнен с енергия“, отбелязва изданието.

bnt avatar logo
от БГНЕС
22:45, 05.06.2019
Чете се за: 00:38 мин.
По света
години ален делон записа нова песен

Песента се казва „Обичам само теб“. Текстът е написан от французойката Джулия Пари, а музиката – от канадеца Рик Алисън. Песента е записана в „Студио Сен Жермен“ в Париж.

В песента към клипа виждаме Делон в студиото, в процеса на запис на композицията. С тих, проникновен глас той произнася думите на песента, която по-скоро прилича на любовно писмо. До него на пианото свири Алисън, а Джулия Пари наблюдава това. Клипът завършва с жена, която гледа от прозореца Айфеловата кула.

Най-известната песен на Ален Делон е неговият дует с Далида „Пароле, пароле“.

Френският актьор, режисьор и сценарист Ален Делон получи световна слава с филмите си „Роко е неговите братя“ /1960 г.“, „Самурай“ /1967 г./, „Двама в града“ /1973 г./ и много други. Той си партнира с най-големите актьори на своята епоха Жан Габен, Жан-Пол Белмондо, Роми Шнайдер, Чарлз Бронсън и др. Ален Делон е носител на „Сезар“ и почетната награда на Международния кинофестивал в Берлин.

В края на май тази година той получи почетната награда на Канския кинофестивал „Златна палма“ за цялостно творчество.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какъв ще бъде размерът на партийните субсидии?
Какъв ще бъде размерът на партийните субсидии?
Събраха 11 тона бoклуци от връх Еверест
Събраха 11 тона бoклуци от връх Еверест