НОВИНИ

На френската звезда Imany не ѝ се разделяше с българската публика​

"Във вечери като тази не искам да се прибирам вкъщи", сподели френската певица Imany снощи по време на двучасовия си концерт в София в зала 1 на НДК. Българската публика пя, подскача, танцува и ръкопляска заедно с нея и не я пускаше да си тръгне около 25 минути. Още при първото си идване в София през май певицата с кадифен глас сподели, че е влюбена в българската публика и симпатиите явно се оказаха споделени.

bnt avatar logo
от БТА
10:05, 20.10.2016
Чете се за: 00:44 мин.
Още
френската звезда imany разделяше българската публика​

В края на концерта Imany поднесе неочаквана изненада на почитателите си, като се разходи сред публиката под звуците на "There Were Tears" от новия ѝ албум. Най-интимният момент с публиката беше акустичното изпълнение на китара на песента "Seat With Me", по време на което Imany пя без ръчен микрофон, приседнала на ръба на сцената, а притихналата зала я слушаше със затаен дъх. Преди това тя наeлектризира атмосферата с изпълнение на "Bohemian Rhapsody" на Queen и разчувства публиката със "Slow Down".

;

Певицата излезе на сцената с целия си бенд и сътвори незабравимо шоу, в което прозвучаха някои от най-големите ѝ хитове - "Don't Be So Shy" в нов вариант и "You Will Never Know", които накараха публиката да затанцува, както и песни от новия ѝ албум като "Silver Lining" /Clap Your Hands/, в които отново се прокрадва влиянието на африканските островни ритми.

;

Преди да изпълни песента "The Good the Bad and the Crazy", певицата коментира, че жените всъщност не искат да бъдат разбирани, а свободни да правят каквото искат с ума и тялото си. Imany отправи съвет към представителките на нежната част от публиката да не се опитват да променят мъжа до себе си, защото това било загуба на време. По-лесно е да си намериш друг, заключи тя и последва изпълнение на "Pleasе and Change".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сюзан Сарандън стана отново баба
Сюзан Сарандън стана отново баба
Все повече млади лекари избират да работят в чужбина
Все повече млади лекари избират да работят в чужбина