НОВИНИ

На младини Сталоун продал от бедност любимото си куче

Холивудският актьор Силвестър Сталоун сподели в Инстаграм трогателната история за това как се е разделил със своя верен другар, кучето Бъткъс и как го продал на младини поради бедност, пише сайтът Лайф.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
14:52, 08.04.2017
Чете се за: 00:27 мин.
По света
младини сталоун продал бедност любимото куче

По онова време бъдещият екранен идол пишел сценария на "Роки" и тънел в бедност. Бил принуден да продаде булмастифа си за 40 долара. Тогава Сталоун бил на 26 години. С кучето били неразделни и то се оказало единственото същество, което обичало Силвестър за това, което е. И двамата били отслабнали и се чувствали вечно гладни в малката стая на Сталоун.

Именно в нея той започнал да пише сценария за Роки Билбоа. Бъткъс бил единственият, с който си общувал. Нещата ставали все по-лоши и актьорът се принудил да продаде кучето си, защото не можел да му осигурява редовна храна. Но след това щастието му се усмихнало и той могъл да пласира сценария си и веднага решил да откупи обратно домашния си любимец. Новият му стопанин му поискал...15 хиляди долара. "Кучето си струваше всяко пени!", коментира Сталоун.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Адел подобри рекорд на Билборд с албума 21
Адел подобри рекорд на "Билборд" с албума "21"
Двама загинали и четирима  ранени при срутване на  блок в Полша
Двама загинали и четирима ранени при срутване на блок в Полша