НОВИНИ

Пресконференция на Борисов, Туск и Юнкер след срещата ЕС-Западни Балкани

Гледахте на живо пресконференцията на българския министър-председател Бойко Борисов и председателите на Европейската комисия и Европейския съвет - Жан Клод Юнкер и Доналд Туск след срещата на върха ЕС-Западни Балкани.Излъчването приключи. Можете да видите цялата пресконференция във видеото

bnt avatar logo
от БНТ
14:12, 17.05.2018
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Тази среща на върха беше успешна и плодотворна. Препотвърдихме общия си ангажимент за европейската перспектива на региона. ЕС ще остане най-надеждният партньор на Западните Балкани. Това заяви председателят на Европейския съвет Доналд Туск след срещата на върха ЕС-Западни Балкани.

;

Американските санкции за Иран няма да останат без ефект. ЕС има за задача да защитава европейските малки и средни предприятия. Сега трябва да действаме и започваме процес към връщане към регламент от 1996 г., свързан с екстериториалните санкции в ЕС. Това заяви председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер.

;

Председателството на България е успешно. Никой не помни имената, а помнят думата България като успешно председателство, каза премиерът Бойко Борисов на пресконференцията след срещата на върха.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерите на Македония и Гърция се срещнаха в София
Премиерите на Македония и Гърция се срещнаха в София
Михаил Билалов - гост в Нощни птици по БНТ1
Михаил Билалов - гост в "Нощни птици" по БНТ1