НОВИНИ

Над 3 км тръби от водопровода Мало Бучино-Перник вече са положени

Над 3 км тръби от водопровода Мало Бучино-Перник вече са положени, съобщи областният управител на Перник Емил Костадинов на проведеното днес заседание на Областния кризисен щаб. В изграждането на съоръжението са се включили и специалисти от Камарата на строителите, съобщава БНР. Работи се едновременно, както на самото шосе, така и на територията на село Големо Бучино и на град Перник.

тръби водопровода мало бучино перник вече положени
bnt avatar logo
от БНТ
22:36, 13.02.2020
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Според създадената временна организация на движение и по настояване на жителите на селото, пътят Перник-Големо Бучино е отворен за автомобили сутрин и вечер.

През останалото време движението е разрешено за градския транспорт, училищния автобус, колите снабдяващи търговските обекти и за специализираните автомобили - линейки, пожарни и полицейски патрули.

С приключването на работата в този участък и преместването на строителите на нов, ще бъде въведена нова временна организация на движението, за което от Пътната агенция ще информират своевременно.

По информация на Емил Костадинов тръби за водопровода са доставени вече и на площадка в района на село Мало Бучино. Стартират и дейностите по изграждането на помпената станция и резервоара.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Инспекцията по труда започна проверка на фирма Феникс Дупница
Инспекцията по труда започна проверка на фирма "Феникс Дупница"
75 години от бомбардировката на Дрезден
75 години от бомбардировката на Дрезден