НОВИНИ

Над 380 компании са заявили участие в изложението "Ваканция и СПА експо"

Над 380 компании са заявили участие в туристическото изложение "Ваканция и спа експо", което ще бъде открито на 14 февруари в Интер експо център - София, съобщиха организаторите на форума, който ще продължи до 16 февруари. Изложението е под патронажа на Министерството на туризма и в партньорство с Българската асоциация по балнеология и СПА туризъм.

bnt avatar logo
от БТА
10:37, 31.01.2019
Чете се за: 00:39 мин.
У нас
380 компании заявили участие изложението ваканция спа експо

Туристически дестинации, хотели и туроператори от 25 държави ще бъдат представени на форума, когато специалисти в областта на туризма и посетители ще имат възможност да се запознаят с новостите в предлагането на водещи компании от Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

За първи път тази година се организира представяне на потенциала на специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински центрове, балнео- и СПА хотели, клиники за естетични и оздравителни процедури. Комплексни оферти за специализиран медицински, балнео- и СПА туризъм ще представят водещи туроператори от страната и чужбина. Доставчици на медицинска апаратура и оборудване за хотели и СПА центрове, за козметични и уелнес комплекси ще представят последните технологични постижения.

Специализираната зона за медицински и СПА туризъм в рамките на изложението е организирана в партньорство с Български съюз по балнеология и СПА туризъм и с подкрепата на ESPA /European Spas Association/.

В тазгодишното издание на форума 59 компании за първи път ще представят своите продукти и услуги пред партньори и потенциални потребители. Сред тях са туроператори, хотели от България и чужбина, културни институции, дипломатически представителства, търговски центрове, авиокомпании, общини и регионални сдружения, музеи и специализирани рекламни компании.

Своята премиера тази година ще има и зоната на винопроизводителите в залите изложението.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Паметник на културата в Пловдив става хотел
Паметник на културата в Пловдив става хотел
Гледат мярката за неотклонение на Стайко Стайков
Гледат мярката за неотклонение на Стайко Стайков