Полицията проверява всички сигнали за изчезнали хора заради открити останки от два трупа край село Негован. Основната версия, по която се работи, е убийство.

Вижте повече подробности от прякото включване на Милена Кирова, която проследи операцията по претърсване на района.

Негован, Район Нови Искър

До водоема на село Негован вчера около 18 часа местен жител открил череп и подал сигнал в МВР. Веднага на място са изпратени криминалисти и експерти на СДВР.

При първоначалния оглед са открити и останки от тяло. Те са били разчленени, поставени в найлонови пликове във варели. Вече се извършват и експертизи на останките.

Днес през целия ден полицията претърсваше района. На място пристигнаха екипи на СДВР, пожарната, линейка. Претърсването ставаше по суша и с лодка в езерото, бяха включени и следови кучета. Така екипите на полицията откриха останки и от второ тяло.

Основната версия е убийство, извършено преди повече от месец. Убитите са мъж и жена. По наша информация, по телата има видими следи от насилие.

Предстои да бъде изяснена самоличността на жертвите и обстоятелствата около смъртта им.

Откриха втори труп край водоема в Негован

Откриха втори труп край водоема в Негован

Втoри труп e нaмeрeн дo coфийcкoтo ceлo Нeгoвaн, близo дo първoтo рaзфacoвaнo тялo,с ъобщиха от МВР. Cпoрeд пoлициятa cтaвa въпрoc зa eдин и cъщ крими...