НОВИНИ

Нападателят на ученика от 23-то СОУ е установен и привлечен като обвиняем

Нападателят на петнадесетгодишния ученик от столичното 23-то СОУ "Фредерик Жолио-Кюри" е установен и привлечен като обвиняем. На 16 юни пострадалият К. Д. се намирал пред учебното заведение, когато към него се приближило непознато момче, което го нападнало със сила, издърпало тениската, с която бил облечен пострадалият, като впоследствие му нанесъл еднократен удар в областта на лицето и избягал.

нападателят ученика соу установен привлечен обвиняем
bnt avatar logo
от БНТ
13:12, 22.06.2017
Чете се за: 00:19 мин.
У нас

В хода на образуваното срещу неизвестен извършител досъдебно производство, ръководено от Софийска районна прокуратура, са проведени редица оперативно-издирвателни мероприятия, при които като извършител на деянието е установен шестнадесетгодишният А.Ц.

На 21 юни нападателят е привлечен като обвиняем за грабеж, за което е предвидено наказание „лишаване от свобода” от три до десет години. Към момента на извършването на деянието обвиняемият А.Ц. не е бил осъждан. С цел да се попречи на същия да извърши друго престъпление, спрямо него е взета мярка за неотклонение „Надзор на инспектор при детска педагогическа стая”.

Разследването по делото продължава.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съпругът на кралица Елизабет II принц Филип е изписан от болница
Съпругът на кралица Елизабет II принц Филип е изписан от болница
Детски градини в Благоевград ще приемат деца през цялото лято
Детски градини в Благоевград ще приемат деца през цялото лято