Тази вечер Народният театър „Иван Вазов“ събра звезди от миналото на коледна среща. На Камерната сцена, по покана на директора на театъра Мариус Донкин, любими актьори на поколения зрители се отдадоха на спомени за работата си. С подробности от Народния...

Тази вечер Народният театър „Иван Вазов“ събра звезди от миналото на коледна среща. На Камерната сцена, по покана на директора на театъра Мариус Донкин, любими актьори на поколения зрители се отдадоха на спомени за работата си.

С подробности от Народния театър включваме на живо Паулина Найденова.

Преди минути приключи коледната среща между любими актьори, популярни в миналото, млади актьори и публиката.

Камерната сцена едва побра всички желаещи да присъстват на спектакъла. Директорът на Народния театър направи коледен подарък на всички зрители и входът беше свободен.

Сред хората, с които публиката се срещна, са Виолета Гиндева, Васил Стойчев, Виолета Бахчеванова, Йорданка Кузманова, драматургът Антония Каракостова, Никола Петков, Николай Николаев - бате Николай, Борис Луканов и Румяна Василева. Несъмнено и актьорите, и публиката си тръгнаха впечатлени. Макар и доста променени визуално, актьорите все така предизвикваха бурните аплодисменти на публиката. Интересното е, че за срещата нямаше сценарий. Актьорите сами избраха как да протече тя. Някои от тях се качиха на сцената и дори изиграха откъси от свои любими пиеси. Предлагам сега да видим част от тях.

А директорът на Народния театър планира срещата между актьорите или това „национално богатство“, както той ги определя, да се превърне в традиция. Защото всички прекрасни моменти, които актьорите са оставили в театъра, не бива да бъдат забравени.