НОВИНИ

Национално съвещание на ръководния състав на МВР

Национално съвещание на ръководния състав на МВР се провежда в сградата на Националната полиция. Вижте повече - в прякото включване на Тихомир Игнатов.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
12:00, 15.02.2019
Чете се за: 00:49 мин.
У нас

Първата част от национално съвещание на ръководния състав на МВР приключи. По-рано днес беше коментиран банковият обир, който стана рано тази сутрин. Това, което се знае до момента е, че най-вероятно нападателят е действал сам. Той се издирва, разпитите продължават. Състоянието на касиерката от МВР е добро.

Ивайло Иванов, главен секретар на МВР: Той е бил с маска на лицето, възрастта не можем да я определим поне на този етап. Нормално телосложение, имаме описание на дрехите.

На съвещанието беше коментирана и акцията на ГДБОП в Благоевград. Над 15 души са задържани. Вероятно става въпрос за група, която се е занимавала освен с наркоразпространение и с производство. Но тази информация към момента не е потвърдена, тъй като огледите на място продължават и се очаква брифинг в късния следобед.

Коментар имаше и на вътрешния министър Младен Маринов, той беше свързан с темата "Гебрев-Скрипал". От силовото ведомство потвърдиха, че вчера на територията на България са пристигнали екип от 6 души специалисти от Великобритания, които ще работят по разследването заедно с експертите на МВР.

Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Разследването тече във взаимодействие с тях, тъй като те имат опит и ние сме длъжни да направих с тях това взаимодействие. Продължава, когато има конкретни резултати ще бъдете уведомени.

Заседанието на ръководството на МВР ще продължи. Част от темите са свързани с битовата престъпност, нови мерки спрямо телефонните измамници и вероятно ще се обсъждат нови мерки, свързани с пътната безопасност

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Карпалак - 18 години по-късно
Карпалак - 18 години по-късно
Испанският премиер свиква предсрочни парламетанрни избори
Испанският премиер свиква предсрочни парламетанрни избори