НОВИНИ

Наводнение на летище "Кенеди"

Продължава транспортният хаос в източната част на Съединените щати, която вече седмица е в леден капан. След нарушената работа на много летища заради силен вятър и снежни навявания, летище "Кенеди" в Ню Йорк беше наводнено.

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
07:06, 08.01.2018
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Близо 8 сантиметра вода покриха Терминал 4 на нюйоркското летище "Кенеди". Засега като причина за наводнението е сочена спукан водопровод, но не е ясно как се е стигнало до този проблем. Според местни медии водата е засегнала багажното отделение. Кадри в социалните мрежи показват покрити с вода куфари и чанти.

Летището имаше проблеми заради снежната буря, а наводнението стана причина за още забавени полети. Работата по обработката на полетите от чужбина на Терминал 4 бе спряна, а вече пристигналите пътници се прехвърлят на другите терминали. Закъсненията при пристигащите полети стигат до два часа и половина. Заминаващите не са засегнати. Заради бурята пасажерите бяха принудени да останат в самолетите и да чакат с часове пристигането на багажа си заради забавени и отменени полети.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Без изявления в Германия, докато траят коалиционните преговори
Без изявления в Германия, докато траят коалиционните преговори
Празнуваме Бабинден
Празнуваме Бабинден