НОВИНИ

Най-горещата двойка на леда в Пьонгчанг

Двама състезатели в Пьонгчанг приковаха погледите и развълнуваха публиката по света не само със спортните си умения. Става дума за канадския дует във фигурното пързаляне, който вчера спечели златото при танцовите двойки.

Цветелина Йорданова
от Цветелина Йорданова
20:56, 21.02.2018
Чете се за: 00:42 мин.
Още

Най - горещата двойка на леда - Теса Върчу и Скот Мойр. Когато канадците танцуват, светът затаява дъх. И не само заради изключителното изпълнение на елементите от програмата. Двамата излъчват толкова страст, че социалните мрежи преляха от коментари - „Те разтопиха леда“ и „Всички сме канадци“, „Зимната Олимпиада приключи“.

Хиляди потребители се вдъхновиха от изпълнението и създадоха колажи като тези „Горчиво!“.

;

Известният канадски спортен журналист Брус Артър запита „В кой канадски град да им издигнем статуи - в родния им или във всички?“

Друг потребител се пошегува като имитира статия от Уикипедия, в която се казва, че двамата ще се оженят през лятото на 2018.

;

Повече новини от предстоящите Зимни олимпийски игри в Корея четете на спортния информационен сайт на БНТ sport.bnt.bg.

Зрителите на БНТ ще могат да наблюдават на живо най-интересните моменти от Олимпийските игри в южнокорейския град Пьонгчанг, които ще се проведат от 9 до 25 февруари.

;

Теса и Скот се състезават заедно от 1997 година, но никога не са признавали публично, че са двойка и в живота. От вчера те вече са фигуристите с най- много титли от Олимпиади - три, печелили са три световни първенства, а феновете им са милиони. След изпълнението в Пьонгчанг те вероятно са най-популярните канадци ....

Е, или поне след премиера Джъстин Трюдо.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Малкият принц прозвуча на 26 езика в Пловдив
"Малкият принц" прозвуча на 26 езика в Пловдив
Няма данни за нанесено насилие върху близнаците от Пловдив, настанени в болница
Няма данни за нанесено насилие върху близнаците от Пловдив, настанени в болница