НОВИНИ

Назначени са членовете на районните избирателни комисии за Пловдив и областта

Назначени са членовете на Районните избирателни комисии за Пловдив-град и Пловдив-област. Тодор Тодоров ще бъде председател на Районната избирателна комисия за 16-и избирателен район – град Пловдив, на предстоящите парламентарни избори.

БНТ2-Пловдив
от БНТ2-Пловдив
10:00, 06.02.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Тодоров, от квотата на ГЕРБ, бе председател на същата избирателна комисия и при президентските избори. Неговата кандидатура е единствената, предложена на консултациите при областния управител. Заместник-председатели на комисията са Радина Петрова от ДПС и Кристиан Гьошев от Политическа партия „България без цензура“. Секретар е Десислава Чергарова от БСП.

Председател на Районната избирателна комисия на 17-и избирателен район – област Пловдив - е Илиан Иванов. Негови заместници са Ваня Костадинова от БСП и Иванка Милева от Атака. Секретар - Айтен Салим от ДПС.

Централната избирателна комисия определи състава на Районните избирателни комисии за Пловдив-град и Пловдив-област, след като не бе постигнат консенсус между политическите сили по време на консултациите при областния управител в края на януари.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Принц Хари победи Уилям и Кейт в кралско надбягване (СНИМКИ + ВИДЕО)
Принц Хари победи Уилям и Кейт в кралско надбягване (СНИМКИ + ВИДЕО)
Рекорден брой цивилни жертви в Афганистан миналата година
Рекорден брой цивилни жертви в Афганистан миналата година