НОВИНИ

Непреодолимите различия на господин и госпожа Смит

Звезден развод, съкрушителна раздяла, краят на една епоха - това са малка част от коментарите за развода на Анджелина Джоли и Брад Пит. Новината предизвика истинско информационно цунами и беше шок, не само за бляскавите холивудски среди. Какво и как ще делят Брад и Анджелина=

Теодора Гатева
от Теодора Гатева
20:19, 21.09.2016
Чете се за: 01:40 мин.
По света

Годината е 2004. На снимачната площадка между Брад Пит и Анджелина Джоли прехвърчат искри. Няколко месеца по-късно става ясно, че между двамата е пламнала любов. Брад Пит се развежда с тогавашната си съпруга - Дженифър Анистън и заживява с новата си любима. Следват 10 златни години - шеметни кариери, активна социална дейност, много блясък. Те са образцова двойка, особено за схващанията на Холивуд. Постепенно се превръщат в марката Бранджелина - символ на идеалното семейство.

През 2014 година най-очакваната сватба става факт - на малка и скромна церемония, на която присъстват семействата на Брад и Анджелина, 6-те им деца и шепа приятели - те си казват заветното ДА! И може би слагат началото на края. Веднага след медения си месец започват снимките на филма "Край морето". Сценарист и режисьор на лентата е самата Анджелина. Филмът разказва историята на двойка, която се опитва да запази брака си.

Изявите им по медиите са почти безкрайни, но на едно от редките общи интервюта и двамата признават, че имат своите моменти, но изразяват непоколебима вяра един в друг и в любовта си. Двойна мастектомия и отстраняването на яйчниците на Анджелина Джоли вече са факт. В интервюто тя безкрайно благодари на Брад за подкрепата.

Юли 2016 година - папарашка снимка показва нежната прегръдка между него и нея, а популярно издание ги описва като двойка влюбени тийнейджъри. Само 2 месеца по-късно Анджелина подава документи за развод и посочва като причина "непримирими различия". Противоречията за родителството, появата на трети човек или нещо друго - хипотезите за раздялата вече са стотици!

Мария Менонос, тв водеща:

"Никога няма да разберем цялата истина... а... и трябва ли? Вие няма да узнаете какво става у дома след като се хлопне вратата, тогава защо аз трябва да знам какво става у вас? Така че, ще разберем толкова колкото трябва!"

За туристите в Холивуд новината е не само шокираща, но и много тъжна.

Пег Верди, туристка от Кейп Код

"Наистина съм тъжна. Исках Брад и Анджелина да са двойка завинаги. Много съм разстроена."

След като стана, ясно че Бранджелина ще се разведжат Музеят на мадам Тюсо в Лондон реагира светкавично и раздели восъчните им фигури. Адел, която каза, че това е краят на една епоха, заяви, че посвещава концерта си в Ню Йорк в четвъртък на звездната двойка. Очаквано, погледите бяха обърнати към Дженифър Анистън, която тежко преживя радялата си с Пит. В интернет се появиха стотици забавни, а често и много хапливи коментари по темата от нейно име.

Анджелина иска физическо попечителство над шестте деца и няма финансови претенции към Брад, който ще може да посещава синовете и дъщерите си. Холивудските звезди ще трябва да разделят и около 117 милиона долара, толкова според Форбс, са спечелили след брака си. И двамата помолиха медиите да ги оставят на спокойствие. Две години - за толкова бракът беше заменен с развод. Какво наистина изпепели любовта между любимата на милиони двойка и какви са непреодолимите различия на г-н и г-жа Смит ще разберат малцина.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Масови проверки на пътя в Благоевград
Масови проверки на пътя в Благоевград
Изоставена сграда в София ще се превърне в арт пространство
Изоставена сграда в София ще се превърне в арт пространство