Неуредени финансови отношения е водещата версия, по която работят разследващите за двойното убийство в София тази сутрин. Това каза на пресконференция главният секретар на МВР Младен Маринов. 57 годишен простреля трима души в офис в столичния квартал "Витоша" около 10 и половина сутринта. Двама от тях са починали на място, третият е с опасност за живота.

Убитите са мъж на 38 години и жена на 60 - представители на инвеститорска компания. А заподозреният - Драгомир Драгомиров е собственик на строителна фирма, на която инвеститорите дължали над 100 хиляди лева.

Той е намерен и задържан в кола близо до местопроизшествието. У Драгомиров е открит законно притежаван пистолет, с който се предполага, че е стрелял. Предстои това да бъде потвърдено с експертиза. Според информацията до момента - от мястото са иззети 7 гилзи. Задържаният не е криминално проявен.

Засега няма данни престъплението да е предварително подготвено.

Показно двойно убийство в София

Показно двойно убийство в София

Двама души са били застреляни тази сутрин в офис в столичния квартал "Витоша", трети е тежко ранен, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Мъжът, ранен при стрелбата в София, е в много тежко състояние

Мъжът, ранен при стрелбата в София, е в много тежко състояние

Двама души бяха застреляни тази сутрин в офис в столичния квартал "Витоша", трети е тежко ранен и е в реанимацията на болница „Св. Анна“.Той е в много...