НОВИНИ

Невяна Владинова: Бяхме готови и подготвени

С успехи за България завърши Световната купа по художествена гимнастика в София. Нашите гимнастички завоюваха общо 10 медала. Невяна Владинова, Катрин Тасева и момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика бяха гости в "Денят започва".

bnt avatar logo
от БНТ
09:32, 08.05.2017
12055
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
Невяна Владинова
"Много съм щастлива наистина. Не очаквах чак толкова златни медали. Борех се за тях. Бяхме готови, подготвени. Много се радвам, че това което си пожелахме с Катрин ни се сбъдна. Двете заедно на стълбичката пяхме химна. И се надявам от тук нататък да сме още по-добри".
Катрин Тасева
"Имаше напрежение, но вчера на финала на бухалки, където допуснах 2 грешки не бяха от напрежение, бяха от разсейване. Просто 1 секунда, даже по-малко от секунда разсейване и се допускат такива грешки. "
Симона Дянкова - капитан на ансамбъла по художествена гимнастика
"Това, че отсъства Русия и Италия - най-главните ни конкуренти, не мисля че е повлияло на нас да се отпуснем и да играем зле. Нищо, че допуснахме доста грешки вчера. "
Лаура Траатс
"Да имаше разочарование, но все пак бяхме доволни от многобоя. Много ни се искаше да успеем да изиграем финалите този път пред родна публика, но случват се и такива неща."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зрелищно авиошоу на пилотите от авиобаза „Чайка”
Зрелищно авиошоу на пилотите от авиобаза „Чайка”
 Нови входни такси за Историческия музей в Разлог
Нови входни такси за Историческия музей в Разлог