По повод изявленията на представителите на „Атака” и ВМРО – Волен Сидеров и Искрен Веселинов, че сме постигнали съгласие по Законопроекта за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход, уведомяваме, че не отговарят на истината. Това заявиха в официално прессъобщение от партията на вицепремиера Валери Симеонов.

НФСБ остава на своята категорична позиция, че законопроектът е неприемлив и ще ощети стотици малки дистрибутори на течни горива.

На утрешното заседание на Народното събрание представителите на НФСБ ще гласуват „против”.

Патриотите изчистиха недоразуменията около закона за горивата​

Патриотите изчистиха недоразуменията около закона за горивата​

"Обединените патриоти" са изчистили недоразуменията в коалицията заради Закона за горивата. След коалиционен съвет председателят на парламентарната им...

По-рано днес беше съобщено, че коалиционните партньори – ГЕРБ, НФСВ, ВМРО и "Атака" са се споразумели по всички спорни текстове около поправките в Закона за горивата.

На извънреден брифинг в парламента днес, съпредседателят на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров заяви, че интересите на малките търговци ще бъдат защитени и напрежение в коалицията няма.

Ще поскъпнат ли горивата след новия закон - говорят търговците на дребно

Ще поскъпнат ли горивата след новия закон - говорят търговците на дребно

Малки търговци и превозвачи на горива заплашиха да запалят бензиностанциите и автомобилите си, ако се приеме законът за горивата, чийто вносител е д...