Националният изпълнителен комитет на НФСБ преустановява преговорите с ВМРО за общо явяване на изборите за Европейски парламент. Това се заявява в декларация на Националния изпълнителен комитет на ПП НФСБ, изпратена до медиите.

Симеонов настоява ПГ на Обединените патриоти да се събере и да реши дали ще се явяват заедно на изборите за Европейски парламент и как продължава общата им политика в бъдеще.

Пред медиите Волен Сидеров заяви, че е готов да събере трите партии от малката коалиция, за да решат как ще продължат от тук нататък.

Валери Симеонов, ПГ на Обединените патриоти: Пред нас се изправя въпорса дали това не са поредни стъпки в посока самостоятелно явяване или явяване с друга коалиция на колегите от ВМРО и ако е така не би ли било по-редно да бъде оповестено, няма драма в това. Три поредни седмици "Атака" е канена, не присъства никой от тях, поканата става с есемеси, с телефонни обаждания, определя се залата, никой не идва.
Искрен Веселинов, ПГ на Обединените патриоти: Ние от ВМРО най-малко робуваме на своето его. Готови сме да се извиним, ако има такова засягане, независимо дали е основателно или не. Готови сме да водим разговор със всеки от коалиционните партньори и с всеки извън, тях ако съвпадат идеите му с нашите, разбира се.
Волен Сидеров, ПГ на Обединените патриоти: Никога не съм бягал от събиране на коалицията, аз съм на линия, който иска, да говорим. Нищо не пречи да се съберем на едно място.
Милен Михов, ВМРО: Проблемите в Обединени патриоти идват от личностни амбиции

Милен Михов, ВМРО: Проблемите в Обединени патриоти идват от личностни амбиции

От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти да работят за изпълнението на техни приоритети за управлението на страната. Според пар...