Пореден опит за обединение на "Обединени патриоти" по темата евроизбори. И този път в т.н. малка коалиция не се разбраха за общо явяване на евровота. На срещата на коалиционния съвет днес присъстваха само представители на ВМРО и "Атака".

След края й вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракчанов заяви, че най-добрият вариант за патриотите е да се явят заедно на изборите.

Красимир Каракачнов - вицепремиер, лидер на ВМРО: Ако имаш някакви съображения идваш и казваш: "Абе това не ми харесва колеги, онова не ми харесва, предлагам едно, предлагам друго, предлагам трето". Няма драма да се видим и по отделно. Ако запазим един добър човешки тон помежду си, няма проблем. Ако някой иска да се броим, ще се преброим. Няма проблем. Продължавам да мисля, аз и моите колеги от ВМРО, че най-добрия вариант е да запазим коалиция Обединени патриоти. Ако това не е възможно, да се разберем да бъдем коректни един към друг и всеки може да се яви поотделно, ако иска. Но е хубаво тези неща да се изговарят.
Срещата на "Обединени патриоти" за евроизборите завърши без резултат

Срещата на "Обединени патриоти" за евроизборите завърши без резултат

Първият от началото на годината коалиционен съвет на партньорите от "Обединени патриоти" се проведе този следобед. Идеята е на вицепремиера и председ...