НОВИНИ

НФСБ решава бъдещото си участие в кабинета на среща край морето

Коалиционните партньори на ГЕРБ - НФСБ се събират днес край морето, за да решат бъдещото на настоящото правителство. Срещата край морето ще бъде в следобедните часове и ще е закрита за медиите. Според предварителната информация на срещата трябва да присъстват и представители на коалицонните партньори на Симеонов от Атака и ВМРО, но тази информация впоследствие беше опровергана.

bnt avatar logo
от БГНЕС
16:21, 01.09.2018
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
нфсб решава бъдещото участие кабинета среща морето

Неофициалното събиране ще трябва да уточни исканията на коалиционните партньори пред водещата партия ГЕРБ, тъй като се очаква патриотите да се срещнат с премиера Бойко Борисов в понеделник.

По-рано днес премиерът Бойко Борисов покани Обединените патриоти, за да разговарят за бъдещето на правителството. Той заяви това във Варна, където участва на конференция с младежката структура на управляващата партия ГЕРБ.


;

Изказването на министър-председателя бе по повод на изявление на вицепремиера Валери Симеонов от вчера. Лидерът на НФСБ обяви, че днес ще свика извънреден съвет, на който патриотите трябва да решат дали да участват занапред в коалиционното правителство на Борисов.

Премиерът поиска вчера оставката на трима министри – на вътрешния Валентин Радев, на транспорта Ивайло Московски и на регионалното развитие Николай Нанков – заради трагедията край Своге.

На 25 август автобус катастрофира край Своге. Тежката катастрофа отне живота до момента на 17 души. Тя стана причина за сериозен дебат в българското общество за движението по пътищата и строителството им.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протестиращи в Лондон пуснаха балон, осмиващ кмета на града Садик Хан
Протестиращи в Лондон пуснаха балон, осмиващ кмета на града Садик Хан
​Ранените при нападения с нож на гарата в Амстердам вчера са американци
​Ранените при нападения с нож на гарата в Амстердам вчера са американци