НОВИНИ

Никол Кидман - новото рекламно лице на турския туризъм

Холивудската актриса Никол Кидман рекламира турския туризъм в рекламна кампания в Германия и Русия, която има за цел да съживи сектора, преживял тежка година на фона на серия атентати и опит за преврат, съобщават турските медии.

bnt avatar logo
от БТА
09:27, 14.03.2017
Чете се за: 00:33 мин.
По света
никол кидман новото рекламно лице турския туризъм

Германските читатели могат да видят образа на Кидман в реклами, публикувани във вестниците "Велт" и "Велт компакт", писа турският в. "Дейли сабах". В Русия кампанията предстои от днес, 14 март, а ликът на носителката на Оскар може да бъде видян на страниците на в. "Правда". В интервю за телевизия Хабертюрк Кидман отговори на въпрос къде би желала да отиде на почивка в Турция.

"Очаквате да кажа Истанбул, но грешите. Ние имаме обща история, така че най-много бих искала да видя Галиполи", отвърна холивудската звезда. С тези думи Кидман, която е от австралийски произход, напомни за ролята на Австралия в битката при Галиполи през Първата световна война. Годишнината от тази битка, завършила с победа на турските войски срещу силите на Антантата, е основна дата в историята на Австралия.

Рекламната кампания с участието на Кидман идва след като през януари стана известно, че американският актьор Морган Фрийман участва в реклама на националния авиопревозвач на Турция "Търкиш еърлайнс".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Таксиметров шофьор е бил убит в русенското село Николово
Таксиметров шофьор е бил убит в русенското село Николово
Свлачище блокира пътя Асеновград - Чепеларе, движението е възстановено
Свлачище блокира пътя Асеновград - Чепеларе, движението е възстановено