Залата "Манчестър арeна" отново отвори врати след терористичната атака през месец май, отнела живота на 23-ма души, съобщи Контактмюзик. Ноел Галахър изнесе благотворителен концерт в залата, в присъствието на семействата на загиналите в този терористичен акт.

© БТА

Към изпълнителя на хита "Don't Look Back in Anger" се присъединиха и други знаменитости, като Пикси Лот, "Блосъмс", Бъгзи Малоун, "Кортинърс", които отдадоха почит към 23-мата, намерили смъртта си в терористичното нападение в края на концерта на Ариана Гранде през май.

В събитието взе участие кметът на Манчестър Анди Бърнам, който се качи сцената, за да прочете имената на 23-те жертви, а поетът Тони Уолш прочете прочувствено послание. Събитието, на което присъстваха 14 000 души, целеше да се съберат средства за създаване на мемориал за жертвите на терористичната атака.

Над 2 милиона лири събра концертът "Цялата ни любов за Манчестър"

Над 2 милиона лири събра концертът "Цялата ни любов за Манчестър"

Над два милиона лири са събрани снощи по време на благотворителния концерт в Манчестър, който БНТ 1 излъчи на живо и ще повтори днес от 19 часа по БНТ...

Манчестър се готви за благотворителния концерт на Ариана Гранде

Манчестър се готви за благотворителния концерт на Ариана Гранде

Полицията в Манчестър съобщи, че миналата нощ е арестувала още един заподозрян във връзка с атентата от 22 май в края на концерт на Ариана Гранде. Вла...