Маскирани са обрали бензиностанция в района на Казичене в София, съобщават от МВР. Те са задигнали около 10 000 лева, предаде БНР.

София

© Тихомир Игнатов

Сигналът за инцидента е подаден към 2:30 ч. тази сутрин. В бензиностанцията, която се намира в района на Казичане, са нахлули трима маскирани. Те са проникнали през страничния вход като са разбили вратата.

Мъжете са заплашили служителката на касата. Използвали са метални щанги, с които са изкъртили касата. Задигнати са около 10 000 лева. Също така са откраднати стекове с цигари. Целият обир е продължил малко над 2 минути.

Няма пострадали служители. Нападателите не са използвали оръжие.

Управителят заяви, че досега не е имало инциденти и обири. Записите от охранителните камери са предадени на полицията. Оттам издирват най-малко трима души.

Това е вторият обир на бензиностанция в рамките на няколко дни. Аналогичен случай имаше и на "Ботевградско шосе". Тогава крадците задигнаха оборота, както и машина за електронни винетки.

Разследването по случая продължава. Огледите на място вече са приключили. Издирването на извършителите продължава.

© Тихомир Игнатов
Маскирани откраднаха машина за винетки от бензиностанция в София

Маскирани откраднаха машина за винетки от бензиностанция в София

Трима маскирани мъже са ограбили бензиностанция в района на Долни Богоров около 2:40 тази нощ, потвърдиха за "По света и у нас" от МВР. Очаквайте подр...