Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и Елена Йончева влязоха отново в конфликт. Днес Добрев се позова на извлечения от търговския регистър и медийни публикации, и свърза Елена Йончева с офшорна фирма, зад която стои Цветан Василев, като допусна и участие в източването на КТБ. На свой ред Йончева обяви, че завежда дело за клевета и набеждаване срещу Добрев.

Делян Добрев, депутат от ГЕРБ: Излиза, че съдружникът на госпожа Йончева в тази обща фирма "Офроуд" ООД е господин Цветан Василев. Внасяме в прокуратурата, в КОМПИ и в НАП за проверка всички обстоятелства около показаните документи.

Елена Йончева, депутат от "БСП за България": Ще заведа дело за клевета, така както заведох дело за клевета срещу Бойко Методиев Борисов. Дело за клевета, което спечелих. Тази клевета и набеждаване няма да спре нашето разследване за къщата в Барселиона. Информация, която вече се появи в медиите.
Пореден спор между Елена Йончева и Делян Добрев

Пореден спор между Елена Йончева и Делян Добрев

Днес в парламента продължи размяната на реплики между двете партии по още един казус, по който вече се произнесе Конституционният съд - за отхвърленат...