НОВИНИ

Нов спортен сайт на БНТ за UEFA EURO 2016

Часове преди еуфорията около шампионата по футбол на стария континент да завладее ефира на националната телевизия - БНТ ви предлага изцяло нов спортен сайт и специалната профилирана страница, посветена на UEFA EURO 2016.

bnt avatar logo
от Христина Христова - Любомирова
16:27, 08.06.2016
Чете се за: 01:21 мин.
У нас
нов спортен сайт бнт uefa euro 2016

Освен статистика, анализи и коментари, на адрес sport.bnt.bg ще намерите и нещо много важно - възможност да гледате в реално време всички футболни срещи от програмата на европейското.

http://sport.bnt.bg/euro2016/ - това е мястото, което ще побере всичко важно за шампионата. Водещо място, разбира се, ще има видеото.

Иван Петров, спортен журналист на БНТ: Когато човек влезе в спортната интернет територия на БНТ - да види, че това е сайт на телевизията, да бъде удавен буквално във видео, защото това е нашата сила. Хората да могат да гледат най-интересното веднага след мачовете, интервюта и хайлайд, ще могат да гледат и самите мачове, веднага щом бъдат излъчени

И нещо много важно - с един клик, където и да сте - гледайте всички мачове на живо, в реално време!

Иван Петров, спортен журналисти на БНТ : Ще се погрижим, разбира се, този стриим да е обезпечен по време на самите първенства, защото напливът тогава е много по-голям - да няма изчакване на зареждането или ако има - то да е минимално.

Последни новини от турнира, всичко интересно около отборите и стадионите, на които ще се играят срещите. Видеа, анализи, статистика- поднесена по нов и интересен начин.

Иван Петров, спортен журналист на БНТ: В секцията "отбори" можете да видите най-интересните факти за футболистите - от чисто физическите- ръст, тегло, с кой крак предпочитат да играят, до функцията - всеки футболист, който има Туитър акаунт, е закачен там и всъщност всеки може да следи Кристияно Роналдо в какво настроение е преди мача или след, може да го добави и в своя Туитър, за да го следи и там.

Всъщност, страницата за европейското е част от изцяло обновения спортен сайт на телевизията. Истински спортен портал, в който всеки фен ще открие важната за него информация за любимия му спорт. Всички видеа- като репортажи и предавания, са на едно място!

Иван Петров, спортен журналист на БНТ: Вече ще зависи от самия потребител дали да гледа и какво да гледа в сайта. Продължаваме да поддържаме секцията играй с нас - още сега за европейското първенство ще я използваме, за да раздаваме хубави награди за традиционната ни игра - избери най-красивото изпълнение на европейското първенство.

Е, обратното броене започна. Във Франция ще бъде коронясан новият шампион по футбол на стария континент. Не пропускайте нищо - и в ефира, и на сайта ще ври и кипи. Защото в следващите седмици ще се говори само за футбол!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хилъри Клинтън спечели първичните избори за президент на САЩ
Хилъри Клинтън спечели първичните избори за президент на САЩ
ВСС прие оставката на Христо Динев
ВСС прие оставката на Христо Динев