Нова серия оставки във властта. Делян Добрев от ГЕРБ подава оставка като народен представител. Заради имотен скандал си тръгва и заместник-областният управител на София-област Томи Николов. Оставка от ГЕРБ подаде и кметът на Созопол Панайот Рейзи. Вижте повече подробности от Надежда Василева.

Делян Добрев подава оставка като народен представител. Това решение той е взел след разговор с премиера Бойко Борисов. "С поредната фалшива новина чашата на търпението ми преля - не искам повече името ми и това на ГЕРБ да бъдат петнени", коментира Добрев.

Той аргументира личния си акт и като знак на солидарност със своите колеги, които спазиха моралния стандарт на ГЕРБ и напуснаха постовете си само заради съмнения. Оставката идва след като в медийни публикации беше посочено, че майката на Делян Добрев и негови близки са си купили жилища на цени много по-ниски от пазарните.

Делян Добрев подава оставка като депутат

Делян Добрев подава оставка като депутат

Делян Добрев подава оставка като народен представител. Това стана ясно от съобщение, разпространено от ГЕРБ. През последните дни в медийни публикации...

Заради свой имот в столичния квартал Сеславци, заместник областният управител на София-област Томи Николов също подаде оставка, която е приета от премиера Бойко Борисов след разговор между двамата.

Отстраненият от съда кмет на Созопол Панайот Рейзи днес също напусна ГЕРБ.

Кметът на Созопол и зам.-областен управител подадоха оставки пред премиера

Кметът на Созопол и зам.-областен управител подадоха оставки пред премиера

Заради имот в столичния квартал Сеславци, заместник-областният управител на София-област също подаде оставка. Тя е приета от премиера Бойко Борисов. О...