НОВИНИ

Нова система на трениране създаде българинът, станал най-силен мъж на Америка

Най-силният мъж на Америка Димитър Саватинов и неговият треньор Крум Томчев са създали нова система на трениране. В основата ѝ стои принципът, че с правилно хранене, тренировки и възстановяване могат да се печелят медали, без да се използват забранени вещества. „Да се съхрани здравето на младите" е името на системата, а целта е да се популяризира сред младите ни спортисти.

bnt avatar logo
от Валентин Атанасов
19:17, 03.08.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Иновативната система включва правила за хранене, трениране и възстановяване. Всичко в хранителния режим е разпределено до грам, като целта е да се излъже тялото, като му се дава не каквото то иска, а каквото трябва да поеме, за да се постигне поставената цел.

Крум Томчев – треньор: "Целта на нашата методика е да съхраним здравето на младите, поради факта, че аз преди 15 години едва не загубих живота си поради злоупотреба на забранени вещества, анаболи.”

Новата методика е разработена с помощта на испански микробиолози и биохимици. Тя може да се прилага както от деца, така и от професионални спортисти. Дори може да помогне на човек в борбата с някоя зависимост.

Титлата „Най-силен мъж на Америка”, седемте световни и два американски рекорда, които е спечелил Димитър Саватинов, са доказателство, че системата действа и успехи могат да се постигат без употреба на забранени вещества.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Заловените в Пловдив телефонни измамници са били арестувани и преди
Заловените в Пловдив телефонни измамници са били арестувани и преди
МВР създава център за борба с трафика на хора
МВР създава център за борба с трафика на хора