Няма и следа от стрелеца, който вчера уби Петър Христов, каза репортерът ни Тихомир Игнатов.

Бизнесменът Петър Христов е прострелян с 8 куршума

Бизнесменът Петър Христов е прострелян с 8 куршума

Застреляха бизнесмена Петър Христов минути след 10 часа на ул. "Ралевица" в столичния квартал "Манастирски ливади" близо до търговския център на бул....

Ще бъдат проверени всички конфликтни точки в бизнеса на Христов и всички дружества, в които е участвал. Най-вероятно водещият мотив е разчистване на бизнес интереси.

Съпругата и децата му са разпитани, ще бъдат иззети записи от охранителни камери в района на убийството. Разпитите продължават и днес.

49-годишният бизнесмен Петър Христов беше застрелян с няколко куршума пред офиса си, който се намира в близост до голям търговски център.

Според източници на БНТ стрелецът е произвел осем изстрела. Три куршума улучват Христов в корема, три в тила, един в главата и един във врата. Килърът е използвал малокалибрено оръжие. Разследващите все още установяват позицията на стрелеца. Една от версиите е, че изстрелите са произведени от строежа, който се намира срещу офиса на Христов.

След направения оглед от МВР заявиха, че няма информация убитият бизнесмен да е получавал заплахи. Основните версии са свързани с бизнеса му.

МВР няма данни разстреляният бизнесмен Петър Христов да е бил заплашван

МВР няма данни разстреляният бизнесмен Петър Христов да е бил заплашван

Изстрели посред бял ден в София. 49-годишният бизнесмен Петър Христов беше застрелян с няколко куршума пред офиса си, който се намира в близост до гол...

Кой е разстреляният Петър Христов?

Кой е разстреляният Петър Христов?

Самият той казва в интервю, че е започнал от 1991 година като продавач на сергия. Тръгва оттам и изгражда империя от фирми в различни икономически сфе...