Врачанското село Малорад осъмна блокирано от полиция и жандармерия. Акцията е част от мерките на прокуратурата за борба с битовата престъпност. По информация на БНТ има арестувани. Към момента МВР и прокуратурата не дават повече подробности.

Враца

Още от 5ч. сутринта във врачанското село Малорад се провежда съвместна специализирана акция на полицията и жандармерията. На място има и представители на прокуратурата. А акцията е в изпълнение на заповедта на главния прокурор Иван Гешев част от мерките за борба с битовата престъпност.

В селото са проверени 107 автомобила и 130 лица, съставени са 17 акта и 13 фиша по Закона за движение по пътищата. Образувано е бързо полицейско производство за незаконно притежание на оръжие, както и досъдебно производство за съхранение на тютюн без български акцизен бандерол. Иззети са 30 кг тютюн. В селото няма напрежение, обстановката е абсолютно нормална. Полицейски операции със същата насоченост ще се провеждат на територията на цялата страна.

Полиция и жандармерия блокираха врачанското село Малорад

Полиция и жандармерия блокираха врачанското село Малорад

Врачанското село Малорад осъмна блокирано от полиция и жандармерия. Акцията е част от мерките на прокуратурата за борба с битовата престъпност. По инф...