Процедурата по екстрадицията на заподозрения за убийството на Виктория Маринова придобива бърз развой. Прокуратурата в град Целе съобщи за "По света и у нас", че разрешението за екстрадицията зависи от писмо на българските съдебни органи, което все още не е получено.

Последни подробности от Германия вижте от кореспондента на БНТ1 Мария Стоянова.

Няма никакъв проблем с екстрадицията на задържания за убийството на Виктория Маринова Северин Красимиров, категоричен е източник от правосъдното министерство на провинция Долна Саксония.

Вече става дума за финална фаза на процедурата по екстрадиция - два независими източника потвърдиха това основантелно предположение. Прокуратурата в град Целе събщи, че разрешението зависи от отговор на българските съдебни органи.

На този етап процесът е във финална фаза, в която не говорим за дни, а за много по-кратък срок от време. Възможно е решението на съда да се получи утре рано сутринта или в следобедните часове.

Екстрадират до 10 дни задържания за убийството на Виктория Маринова

Екстрадират до 10 дни задържания за убийството на Виктория Маринова

Апелативният съд в германския град Целе разглежда днес мярката за неотклонение на задържания за убийството на Виктория Маринова. След вчерашното му съ...