НОВИНИ

Няма подадени оферти за доставка на високопроходими линейки

Няма подадени оферти за доставка на високопроходими линейки по проекта за модернизация на Спешната помощ. Той предвижда закупуване на 400 нови спешни автомобили. Процедурата по избор на доставчик се забави заради обжалвания на две фирми.

Альоша Шаламанов
от Альоша Шаламанов
14:23, 13.08.2018
Чете се за: 00:25 мин.
Още
подадени оферти доставка високопроходими линейки

След отварянето на офертите в Министерство на здравеопазването днес стана ясно, че седемте фирми, които участват в търга са предложили оферти за доставка на общо 280 обикновени линейки и реанимобили. Очаква се те да бъдат доставени до края на годината. За доставката на останалите 120 високопроходими линейки вероятно ще бъда обявена нова обществена поръчка.


Мария Иванова - директор "Връзки с обществеността", МЗ: "Още в рамките на днешния ден ще бъде проведена среща с представителите на автомобилния бизнес, за да разберем защо не са подали оферти. След тази среща ще бъде подготвено отново техническо задание и ще бъде обявена отново обществена поръчка, която ще бъде само за високопланинските линейки. Ще действаме във възможно най-кратки срокове, защото този проект е от особена важност за обществото."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кралицата на соул музиката Арета Франклин е тежко болна
Кралицата на соул музиката Арета Франклин е тежко болна
​Горският пожар на гръцкия остров Евбея е под контрол
​Горският пожар на гръцкия остров Евбея е под контрол