НОВИНИ

Обединените патриоти все още без решение как ще се явят на евроизборите

Днес вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов коментира, че малката коалиция не е стабилна. Тази седмица лидерът на Атака Волен Сидеров пропусна заседанието на съвета на патриотите. На него е трябвало да бъде обсъдена идеята Валери Симеонов да стане съпредседател на парламентарната група заедно със Сидеров.

Надежда Василева
от Надежда Василева
20:14, 18.01.2019
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Лидерът на ВМРО се оплака пред медиите, че не среща подкрепа от партньорите си от НФСБ и Атака по важни теми. И не смята, че малката коалиция е стабилна.

Красимир Каракачанов - вицепремиер и лидер на ВМРО: Не е стабилна, гласуваме за самолетите, две от партиите гласуват против, с аргументи несериозни. Заемам се с циганския въпрос - никаква подкрепа. Да видяхте подкрепа от другите две партии по темата за Войводиново? Явно се услушва всеки, докато се разбере какво ще стане на евроизборите.


;

От Атака и НФСБ пък бяха лаконични по темата ще има ли промени в ръководството на парламентарната група, която сега се оглавява от Волен Сидеров.

Волен Сидеров - председател на ПГ на Обединените патриоти: Някой ви заблуждава, не е имало обсъждане да има съвет.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов пък заяви, че той самият няма да постави въпроса да стане съпредседател на групата на патриотите.

Валери Симеонов - Обединени патриоти, лидер на НФСБ: Нямам някакви властови желания, мисля, че го видяхте това. Търсене на елементарни човешки страсти, повърхностни емоции.

До края на месеца патриотите предстои да решат как ще се явят на евроизборите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Работодатели и синдикати искат спешна среща с премиера заради цената на тока
Работодатели и синдикати искат спешна среща с премиера заради цената на тока
Брекзит може да се отрази на доставките на лекарства у нас
Брекзит може да се отрази на доставките на лекарства у нас