Днес вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов коментира, че малката коалиция не е стабилна. Тази седмица лидерът на Атака Волен Сидеров пропусна заседанието на съвета на патриотите. На него е трябвало да бъде обсъдена идеята Валери Симеонов да стане съпредседател на парламентарната група заедно със Сидеров.

Лидерът на ВМРО се оплака пред медиите, че не среща подкрепа от партньорите си от НФСБ и Атака по важни теми. И не смята, че малката коалиция е стабилна.

Красимир Каракачанов - вицепремиер и лидер на ВМРО: Не е стабилна, гласуваме за самолетите, две от партиите гласуват против, с аргументи несериозни. Заемам се с циганския въпрос - никаква подкрепа. Да видяхте подкрепа от другите две партии по темата за Войводиново? Явно се услушва всеки, докато се разбере какво ще стане на евроизборите.


"Воля" и ОП с взаимни обвинения заради думите на Каракачанов за ромите

"Воля" и ОП с взаимни обвинения заради думите на Каракачанов за ромите

"Воля" и "Обединените патриоти" си размениха взаимни обвинения по повод думите на Красимир Каракачанов за ромите. Веселин Марешки обвини министъра на...

От Атака и НФСБ пък бяха лаконични по темата ще има ли промени в ръководството на парламентарната група, която сега се оглавява от Волен Сидеров.

Волен Сидеров - председател на ПГ на Обединените патриоти: Някой ви заблуждава, не е имало обсъждане да има съвет.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов пък заяви, че той самият няма да постави въпроса да стане съпредседател на групата на патриотите.

Валери Симеонов - Обединени патриоти, лидер на НФСБ: Нямам някакви властови желания, мисля, че го видяхте това. Търсене на елементарни човешки страсти, повърхностни емоции.

До края на месеца патриотите предстои да решат как ще се явят на евроизборите.