НОВИНИ

Започна вторият сезон на политическото предаване "Обещанието"

Тази вечер в ефира на БНТ1 започна втория сезон на политическото предаване "Обещанието". В него 5-ма евродепутати поемат конкретни обещания, които трябва да изпълнят за определен срок. Второто предаване ще бъде на 29-и април. Форматът е с начален час 19:00 и ще се излъчва всяка неделя до 3-и юни.

Цанка Николова
от Цанка Николова
23:33, 15.04.2018
Чете се за: 00:46 мин.
У нас

Петима евродепутати. Пет обещания. Конкретен срок, в който всеки от тях да изпълни своето. В първото издание представителна извадка на "Алфа рисърч" определи чрез гласуване най-интересното, най-трудното за изпълнение и с полза за най-голям брой хора обещание. Минути след дадената дума в ефир, евродепутатите заявиха, че са готови за предизвикателството.

Ангел Джамбазки, евродепутат от ВМРО - Българско национално движение: С обещания не се върши работа, става с работа. Приемам тези три първи места като оценка за предложението, което направих, работата, която е свършена.
Илхан Кючюк, евродепутат от ДПС: Основен ангажимент на всеки един политик е освен да обещава, но и да следи за изпълнението на и да участва активно при реализирането на своето обещание.
Момчил Неков, евродепутат от БСП: Чувствам се в работен режим. Смятам, че това ще бъде полезно за българите и за българските производители, а в същото време ще получим качество за българските потребители.
Ева Майдел, евродепутат от ГЕРБ: Ние сме подготвени, уверени в потенциала на талантите, които искаме да представим в Брюксел, така че продължаваме напред.
Светослав Малинов, евродепутат от ДСБ: Имаше настроение в залата, доволен съм и от класирането си, като начало, разбира се. А и съм свършил доста работа вече.

В пет индивидуални предавания всеки евродепутат ще представи своето обещание и зрителите ще видят неговото изпълнение. Първото от тях е на 29-и април.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Макрон за ударите в Сирия: Не сме обявили война на режима на Башар Асад
Макрон за ударите в Сирия: Не сме обявили война на режима на Башар Асад
Макрон за ударите в Сирия: Извършихме успешно операцията от военна гледна точка
Макрон за ударите в Сирия: Извършихме успешно операцията от военна гледна точка