НОВИНИ

Очаква ни слънчева седмица със следобедни валежи

Началото на новата седмица започва със слънце и следобедни валежи. В понеделник ще бъде топло с разкъсана облачност. Следобед се очаква да превали и прегърми, на повече места в Северна и части от Централна България.

bnt avatar logo
от БГНЕС
15:00, 03.06.2018
Чете се за: 00:26 мин.
У нас
очаква слънчева седмица следобедни валежи

Максималните температури ще бъдат между 27 и 30 градуса. Във вторник съществена промяна на времето не се очаква, остава топло, дневните температури ще се вдигнат с градус. Остават вероятностите за валежи следобед предимно в Югозападна България и вече на по-малко места в Северна България.

В сряда – отново слънчево сутринта, следобед с по-голяма вероятност за валежи и гръмотевични бури над цялата страна. Температурите ще се повишат още малко и ще бъдат между 29 и 32 градуса. И в четвъртък ще остане топло, отново се очакват краткотрайни валежи следобед, придружени от гръмотевици, а дневните температури ще бъдат около 25-28 градуса.

В петък – 8 юни, максималните температури ще достигат на места до 34 градуса, а в следобедните часове се очакват гръмотевични бури. В събота и неделя почти навсякъде ще бъде предимно слънчево отново с високи летни температури. Валежи не се очакват.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Кръвен тест може да открива десет типа рак години преди проявата на симптомите
​Кръвен тест може да открива десет типа рак години преди проявата на симптомите
Пхенян: Башар Асад иска да се срещне с Ким Чен-ун
Пхенян: Башар Асад иска да се срещне с Ким Чен-ун