Голям ревю спектакъл с името "Golden Fashion Party" събра на едно място едни от най-добрите български модни дизайнери. Организатор на събитието беше Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков. Акцент в колекциите беше официалната и сватбена мода.

Събитието имаше специален дрескод - златното, което се превърна в основен мотив на дефилетата. Гости на ревю-спектакъла бяха много от носителите на Златна игла, сред които Албена Александрова, Евгения Живкова, Жана Жекова, Мариела Гемишева, Николай Божилов, Светослав Колчагов и Теодора Спасова. Те представиха по един модел, специално подготвен за бляскавото събитие.

Отличените със Златна игла за 2015 и 2016 година - София Борисова и Вяра Георгиева показаха колекциите си официална и сватбена мода.

Вяра Георгиева - дизайнер: "Като цяло за официалната мода голямата тенденция е да бъде малко по-семпла, малко по-олекотена и от към материи, разбира се без да жертваме качеството на материите, но цялостната визия да изглежда малко по-небрежна. Този небрежен вид има един огромен чар, който на червен килим и в официалните ни случаи наистина подкрепя визията и изглеждаме перфектно".
Албена Александрова: "Виждам, че всички бягат от традиционното бяло, което ми допада. В едно шампанско, пак леко в златни нюанси, бледо розовото и розовото е като тенденция за сезона. Бледо розовото е също и тенденция в булчинските облекла".

Своите атрактивни творения представиха и студенти по мода на проф. Любомир Стойков от Националната художествена академия.

Проф. Любомир Стойков: "Академията за мода дава възможност на новото поколение модни дизайнери да изразят, да изпратят своите послания към българското общество, към българската публика, за да видим всички, да видят всички - колко са талантливи те.

Една от големите изненади по време на Златното парти беше известния наш художник Ставри Калинов, който влезе в ролята на моден дизайнер и модел в компанията на своята дъщеря.