НОВИНИ

Огнян Герджиков за "Грипените": Нашето решение не задължава правителството

"Нашето решение не задължава правителството да се съгласи с класациятa на експертната комисия. Не възразявам да се провери. Ние нямаме никакво отношение към междуведомствената комисия. Нямам притеснения. Вероятно премиерът Бойко Борисов търси баланси във външната политика, което е разбираемо." Това каза в предаването "Още от деня", проф.Огнян Герджиков, бивш служебен министър-председател на България. Той допълни, че има геополитика в избора на страната, от която ще бъдат купени изтребители и не е чисто технически. Вижте цялото му изказване в следващото видео.

bnt avatar logo
от БНТ
20:14, 27.06.2017
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

По темата с оградата на границата проф. Герджиков заяви, че по време на служебния кабинет е имало сигнали за неуредици с изграждането, но след назначена проверка не се открити никакви нарушения.

За първите стъпки на новия кабинет той сподели, че до голяма степен копира стария, защото това са хора,които са се доказали.

проф.Огнян Герджиков: Има своите положителни страни подобно нещо. Не съм склонен да съдя правителството. Ние сме едни от най-големите шампиони в приемането на закони. Хубаво е да се подкрепят съседите, но не неграмотните хора да в избора за управляване. В чистия вид мажоритарния вот крие рискове и не бих го подкрепил.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спешни медици готови да протестират, бавят новите линейки
Спешни медици готови да протестират, бавят новите линейки
Театър Българска армия тръгва на турне в страната
Театър "Българска армия" тръгва на турне в страната