НОВИНИ

Ограничава се движението на камионите по най-натоварените пътища

От 14.00 до 20.00 часа днес се ограничава движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и по най-натоварените пътища. Целта е повишаване на безопасността, увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата и спокойно пътуване на шофьорите в края на трите почивни дни. Това съобщава пресцентърът на агенцията "Пътна инфраструктура".

ограничава движението камионите натоварените пътища
bnt avatar logo
от БНТ
10:16, 05.03.2017
Чете се за: 00:23 мин.
У нас

Очаква се интензивно движение на входовете на София, по автомагистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма" и пътя I-1 (Е-79) София-Кулата. Затова от АПИ предупреждават шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат резки маневри и да спазват ограниченията, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция", която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.

За улеснение на движението през Владая днес от 10.00 до 20.00 часа ще има две ленти за влизащите в София по пътя I-1 (Е-79). По този начин пристигащите в столицата шофьори ще могат да пътуват по-удобно и безопасно.
Заради продължаващите ремонтни дейности на тръбата за Варна на тунелите "Витиня" и "Ечемишка" на автомагистрала "Хемус" преминаването през съоръженията се осъществява двупосочно в тръбата за София, информират от АПИ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пловдивският университет получи 2.6 милиона лева за общежитие
Пловдивският университет получи 2.6 милиона лева за общежитие
Пилотът на разбиралия се в Турция сирийски самолет е приет в местна болница
Пилотът на разбиралия се в Турция сирийски самолет е приет в местна болница