НОВИНИ

Момче от Румъния е загинало при катастрофа по пътя Разград - Русе

Осемгодишно момче загина при катастрофа по пътя Разград - Русе, в участъка между селата Гецово и Осенец. Инцидентът е станал около 16 часа днес, съобщиха от ОДМВР-Разград.

момче румъния загинало катастрофа пътя разград русе
bnt avatar logo
от БНТ
21:22, 11.09.2016
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Румънски джип "КИА", в който пътували четирима души, включително детето, предприел изпреварване на движещата се пред него молдовска кола "Фолксваген Пасат" с трима пасажери.

При опит да се прибере в лентата си, джипът ударил молдовския автомобил и се преобърнал извън пътното платно. На място е загинал седемгодишният Щефан, десетгодишната му сестра е в множество фрактури, вътрешни кръвоизливи и опасност за живота. В разградската болница са и двамата им родители – с комоцио е 45-годишният водач на автомобила, а с натъртвания – 46-годишната му съпруга. Няма пострадали от другия автомобил - "Фолксваген Пасат" с молдовска регистрация. Продължава огледа на местопроизшествието.

Движението в участъка на катастрофата се извършва в едното платно и се регулира от екип на "Пътна полиция". Това е вторият тежък пътен инцидент на главен път Русе – Разград само в рамките на три дни. В петък вечерта четиричленно украинско семейство загина близо до Цар Калоян.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Празник на кокошата чорба
Празник на кокошата чорба
​Социалдемократите спечелиха предсрочните парламентарни избори в Хърватия
​Социалдемократите спечелиха предсрочните парламентарни избори в Хърватия