НОВИНИ

Още няма заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър

Продължава разследването на шесторното убийство в Нови Искър. Заподозрени или арестувани все още няма, не е открито и оръжието на тежкото престъпление. Тази сутрин във вилна зона край село Луково, близо до Нови Искър, имаше полицейска спецоперация.

Зоя Велинова
от Зоя Велинова
12:05, 04.01.2018
Чете се за: 00:54 мин.
У нас

Няма официална информация дали спецоперацията в Луково е свързана с шесторното убийство в Нови Искър. Кметът на Луково каза, че не може да каже нищо по темата и отказа да потвърди дали е имало изобщо спецакция. Хората в селото говорят, че има от вчера движение на полицаи, но не се знае какво търсят там.

Основната версия, по която се работи, е свързана с търговската дейност на една от жертвите - Неделчо Юнаков. След огледите вчера разследващите категорично изключиха версията за убийство, последвано от самоубийство заради разположението на телата и броя на куршумите, с които са застреляни. Очакват се балистични експертизи, които да установят какво е оръжието и дали и шестте жертви са застреляни с него.

Припомняме, че жестокото шесторно убийство беше извършено в новогодишната нощ.

Корнелия Цвеева - баба на Боби: Моето обяснение е, че виновни са те двамата - Неделчо и Кети. Аз един път са имал контакт с нея, видя ми се сприхава жена.

- БНТ. Възможно ли е Боби да е обект на убийството?

Стефана Елисаветова - майка на Боби: Това е пълен абсурд - обект са били Кети и мъжаѝ. Децата са били на неподходящо място в неподходящ момент.

Корнелия Цвеева - баба на Боби: Боби нямаше да прекарва новогодишната нощ там. С Нанси, разбираха се двамата и решава да бъде с нея и такъв му бил късметът. Искаме справедливо решение на въпроса, едно смъртно наказание.

Стефана Елисаветова - майка на Боби: Това искаме смъртно наказание за убийците на децата.

Хората от Нови Искър отрекоха да са чули за пътен инцидент между Неделчо и някакъв млад мъж, нито да има млад мъж, който работи в Гърция и вече да е избягал.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жункерас поиска да бъде освободен
Жункерас поиска да бъде освободен
Децата с увреждания във Варна - без такса за ясла или градина
Децата с увреждания във Варна - без такса за ясла или градина