НОВИНИ

Оставиха в ареста петима членове на група за разпространение на наркотици

Апелативният наказателен съд остави в ареста пет лица, обвинени за членство в организирана престъпна група за разпространение на наркотици, с ръководител Радмил Ранов, съобщиха от прокуратурата.

оставиха ареста петима членове група разпространение наркотици
bnt avatar logo
от БНТ
15:01, 19.08.2019
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Апелативният специализиран наказателен съд потвърди определението на Специализирания съд, с което бяха наложени постоянни мерки за неотклонение „Задържане под стража“ на пет обвиняеми лица, участници в неутрализираната на 08.08.2019г. най-голяма до момента организирана престъпна група за разпространение на наркотици в страната.

По делото пред Апелативния специализиран съд прокуратурата представи нови шест тома, съдържащи доказателства за престъпната дейност на групата: открити и иззети огромно количество таблетки хероин, кокаин, екстази и др. видове наркотици, чували с марихуана, незаконно оръжие и боеприпаси, вакуумираща машина, ръкавици, предпазно облекло, документи за водена счетоводна дейност.

Действията по разследването продължават. Повдигнати са обвинения на 33 лица, част от които се издирват с Европейска заповед за арест.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Свищов е обявено бедствено положение до петък
В Свищов е обявено бедствено положение до петък
Президентът назначи Калоян Методиев за началник на кабинета си
Президентът назначи Калоян Методиев за началник на кабинета си