НОВИНИ

Освободиха задържания за убийството на журналистката Виктория Маринова

Четвърти ден след убийството на русенската водеща Виктория Маринова все още няма заподозрян като извършител на престъплението.

освободиха задържания убийството журналистката виктория маринова
bnt avatar logo
от БНТ
23:00, 09.10.2018 (обновена)
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

По неофициална информация на "По света и у нас" - разследващите са установили, че лице, което би могло да е съпричастно на убийството на Виктория, е напуснало страната няколко часа след извършване на престъплението. Официално тази информация нито се отрича, нито се потвърждава.

В Русе, в памет на Виктория Маринова тази вечер беше организиран крос по обичайния ѝ маршрут. В него участваха около 100 души, които настояха за спешни мерки при охрана на зоните за отдих и спорт в града. Работата на разследващите продължава под ръководството на вътрешния министър Младен Маринов. В Русе пристигна и говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Малко преди 16:00 часа - информация даде единствено директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Теодор Атанасов. Той съобщи, че за 24 часа е задържан румънски гражданин. Четири часа по-късно обаче излезе нова информация.

ст. комисар Теодор Атанасов - директор на ОД на МВР: Работата на щаба продължава, към момента няма какво да ви съобщим. При получаване на нова информация ще бъдете уведомени официално. Румънският гражданин предстои да бъде освободен.

А от полицията разкриха гореща телефонна линия, на която гражданите, които знаят нещо за тежкото криминално престъпление, могат да подават сигнали - 0889 56 24 07.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Предполагаемият убиец на Виктория Маринова е задържан в Германия
Предполагаемият убиец на Виктория Маринова е задържан в Германия
58.9% са скептици, че по-висока осигуровка сега ще доведе до по-висока пенсия
58.9% са скептици, че по-висока осигуровка сега ще доведе до по-висока пенсия