НОВИНИ

От АРХИВА: Поли Генова като "БонБон"

Поли Генова се появява на музикалната сцена още като много малка. По-паметливите може би си спомнят чаровното русо момиченце, което беше част от детската вокална група "Бон Бон" и водеща на едноименното предаване. Архивите на БНТ пазят кадри от прохождащата музикална кариера на Поли, която вече е на световна величина. Вижте подбрани моменти от изпълненията и като част от група "Бон-Бон".

bnt avatar logo
от БНТ
13:33, 16.05.2016
15582
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Талантът на Поли Генова се проявява още, когато тя е на 4 години. Родителите и я записват я в Националния дворец на децата. На 8 тя вече е част от току-що основаната детска вокална формация "Бон-Бон". Бързо става една от любимките на продуцента Рози Караславова и 6 години е водеща на едноименното детско шоу, което се излъчва по БНТ.

Като типичен артистичен "бонбон" Поли записва кавъри на популярни песни, изявява се в телевизионни етюди и ходи по участия. Годините в "Бон-Бон" и дават шанса да бъде на една сцена с изпълнители като Георги Христов, Йорданка Христова, Нели Рангелова.

С порастването пътят и на музикалната сцена продължава с "Бон-Бон Гърлс" и група "Мелъди".

В "Бон-Бон" Поли среща Деси, Бети и Яна, които години по-късно ще се обединят в триото LaTiDa и ще са заедно с нея и на двете Евровизии.

Архивите на БНТ пазят първите телевизионни изяви на Поли. Вижте някои от тях.



;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
СЕМ ще избира утре генерален директор на БНР
СЕМ ще избира утре генерален директор на БНР
Каква беше модата на Евровизия 2016
Каква беше модата на Евровизия 2016