НОВИНИ

"Демократична България" ще обяви кандидата си за кмет на София до 15 август

От "Демократична България" са готови за местните избори и прогнозираха балотаж в София. Обявиха, че са трета политическа сила в столицата и си поставиха за цел да дадат решения за проблемите на всяка община.

Милена Кирова
от Милена Кирова
19:15, 22.07.2019
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Местните организации на Демократична България ще предлагат кандидатите за кметове и общински съветници, а ръководството ще ги одобрява.

Атанас Атанасов - Демократична България: В София "Демократична България" твърдо и ясно е трета политическа сила. Този път в София ще има балотаж. Единствено кандидат на "Демократична България" на балотажа в София може да промени ситуацията, тоест може да спечели изборите.

Местните избори са и подготовка за парламентарните, смята Христо Иванов.

Христо Иванов - Демократична България: На европейските избори това, което видяхме, е, че ГЕРБ запази преднината си, не защото имат основанието да искат доверие, да получат доверие от гражданите, а защото гражданите не разпознават БСП, водена от Корнелия Нинова, като алтернативна възможна. И тук нашата задача на "Демократична България" е постепенно да наложим "Демократична България" като все по-предпочитана, все по-разпозната и все по-печелеща доверие политическа алтернатива.

До 15 август Демократична България ще каже кой ще е кандидатът им за кмет за столицата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Външните и вътрешните министри на държавите в ЕС дискутираха миграцията в Париж
Външните и вътрешните министри на държавите в ЕС дискутираха миграцията в Париж
Приемлив жребий за четирите български отбора в Лига Европа
Приемлив жребий за четирите български отбора в Лига Европа