Откраднато "Ламборгини" с дубайски собственик се появи неочаквано по улиците на Варшава. Спортният автомобил бил управляван от мъж с непалски произход. Ето и подробности за колата, която е прекосила не една и две граници, преди да изчезне и да се появи отново.

Оригинален дизайн и сполучлив тунинг, на който в момента се радват служители на полицейски паркинг за задържани коли във Варшава. Ден по-рано Ламборгинито се стрелкало по улиците на полската столица, а зад волана гордо седял 29-годишен мъж от непалски произход. Само че истинският собственик на колата бил дубайски гражданин, а спортното возило се издирвало, след като просто изчезнало, докато го транспортирали от Кан към Лондон.

Антони Ржековски, говорител на варшавската полиция: Разследването ни трябва да установи как колата се е озовала в Полша и защо не е пристигнала там, закъдето е пътувала. Трябва да разберем и каква е ролята на 29-годишния задържан във всичко това.

Полските полицаи се надяват да намерят отговори на тези въпроси до пристигането във Варшава на истинския собственик на луксозната кола.